Pompoenstoof met aardappel kroketjes
25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 1 minuut. Schep de pompoenblokjes erdoor en bak 2 minuten mee.
- Voeg de blikken tomatenblokjes toe met de groentebouillon en de tijm. Breng aan de kook, draai het vuur laag en stoof de pompoen in 15 minuten gaar.
- Verwarm de airfryer voor op 180 ˚C. Bak de Mini Aardappel Kroketjes in 9 minuten goudbruin en gaar. Schud ze tussentijds eenmaal om.
- Breng de pompoenstoof op smaak met zout en peper en schep in 4 diepe borden. Leg de geitenkaasjes op de pompoenstoof en serveer met de Mini Aardappel Kroketjes.
- Tip: Fruit voor een extra kruidige stoof wat gemalen kerrie, koriander en/of komijn met de ui en knoflook mee.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 645 kcal
- 35 g vet waarvan 14 g verzadigd
- 54 g koolhydraten
- 24 g eiwit
- 8 g vezels
- 3,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen